Μετατροπές

Πολιτική Τροποποιήσεων

Σε περίπτωση που ένα custom-made προϊόν που παραλάβατε δεν πληροί τις προσδοκίες σας και θέλετε να ζητήσετε κάποιες τροποποιήσεις μπορεί και να είναι εφικτό. Για την όλη διαδικασία που συνοδεύει μια τέτοια απόφαση παρακαλούμε έχετε τα εξής υπόψη:

Πώς ζητάω μια μετατροπή?
– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια μετατροπή?
– Η μετατροπή που θέλετε είναι ξεκάθαρα προσδιορισμένη και συμφωνημένη.
– Τροποποιήσεις και μετατροπές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 30 ημερών από την αποστολή τους.
– Το προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος για μια μετατροπή?
– Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην θήκη του καθώς και να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό του και οτιδήποτε άλλο περιλαμβανόταν στο πακέτο που παραλάβατε.
– Το προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Οποιοδήποτε κόστος για την αποστολή του προϊόντος το επωμίζεσθε εσείς.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε ένα προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?
– Μετατροπές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Δεχόμαστε μετατροπές μόνο σε custom-made προϊόντα.
– Μια μετατροπή μπορεί να συνοδεύεται από κάποιο επιπλέον κόστος για το οποίο βεβαίως θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων.
– Σε περίπτωση που παραλάβουμε ένα προϊόν σε διαφορετική κατάσταση από αυτήν που εστάλλει είμαστε υποχρεωμένοι να σας προτείνουμε την επισκευή του η οποία μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο επιπλέον κόστος.
– Μια μετατροπή μπορεί να χρειάζεται από μια εβδομάδα έως ένα μήνα για την πραγματοποίησή της ανάλογα με τον φόρτο εργασίας της εταιρίας. Παρόλα ταύτα, μόλις ολοκληρωθεί, το προϊόν θα σταλεί πίσω σε εσάς.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.
– Δεν δικαιούστε να ζητήσετε πολλαπλές μετατροπές για το ίδιο αντικείμενο.
– Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της πληρωμής, του χρόνου παράδοσης και της αποστολής των προϊόντων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Πληροφορίες Πληρωμής”, “Χρόνος Παράδοσης” και “Μεταφορικά” αντίστοιχα.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά