Εξυπηρέτηση πελατών

Περιποίηση Κοσμημάτων

Ένα χρυσό κόσμημα δεν είναι απλά ένα διακοσμητικό αλλά είναι και μια επένδυση ζωής. Ο Χρυσός είναι διαχρονικός και ποτέ δεν θα βγει εκτός μόδας και είτε κατέχετε κάποια λίγα κομμάτια είτε η κοσμηματοθήκη σας διακατέχεται από χρυσά κοσμήματα πρέπει να φροντίζετε κάθε ένα κόσμημα προσεκτικά και ξεχωριστά.
Άμα αφεθεί μόνο του, ένα χρυσό κόσμημα ούτε θα θαμπώσει ούτε θα διαβρωθεί. Παρόλα ταύτα, πρέπει να έχετε υπόψη πως αν και κάθε κόσμημα δείχνει όμορφο, μέσα από την χρήση, μπορεί να χάσει εν καιρό την λάμψη του και να θαμπώσει άμα δεν το φροντίζετε σωστά. Το να φροντίζετε σωστά τα κοσμήματά σας είναι πολύ μεγάλης σημασίας ώστε να μπορέσουν να λάμπουν και να είναι όμορφα για χρόνια.
Μέσα από την εμπειρία μας, συγκεντρώσαμε κάποιες προτάσεις ώστε να σας βοηθήσουμε να διατηρείτε τα κοσμήματά σας σε άριστη κατάσταση και να μπορούν να κρατήσουν την ομορφιά και την γοητεία τους στα επόμενα χρόνια. Κοσμήματα που διατηρούνται και χρησιμοποιούνται σωστά αντέχουν για πολλά χρόνια και περνάνε γενιά σε γενιά.
Μιας και η «περιποίηση κοσμημάτων» από μόνη της δεν εξηγεί και πολλά σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας που πιστεύουμε πως θα πρέπει να έχετε υπόψη όταν φοράτε καθημερινά τα κοσμήματά σας, προτάσεις σχετικά με τον καθαρισμό και ακόμα και την αποθήκευσή τους.

Χρυσά Κοσμήματα: Προτάσεις Καθημερινής Χρήσης

Ακολουθούν κάποια σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη όταν φοράτε χρυσά κοσμήματα σε καθημερινή βάση:

- Ο χρυσός είναι ένα μαλακό μέταλλο; αν και ο χρυσός διακατέχεται από λάμψη παραμένει ένα μαλακό μέταλλο. Αυτό τον κάνει ευαίσθητο σε χτυπήματα, γρατζουνιές και χαραγές. Προσέχετε τα χρυσά σας δακτυλίδια, ρολόγια και βραχιόλια όσο τα φοράτε και αφαιρέστε τα όταν εμπλέκεστε σε δραστηριότητες.
- Η χλωρίνη είναι ο χειρότερος εχθρός του χρυσού: μέσω επανειλημμένης έκθεσης, η χλωρίνη αποδυναμώνει την δομή των χρυσών σας κοσμημάτων και μπορεί να οδηγήσει εν τέλει σε σπάσιμο. Φροντίστε να αφαιρείτε τα κοσμήματά σας για παράδειγμα πριν χρησιμοποιήσετε κάποια πισίνα ή κάποιο σπα.
- Καλύψτε ή αφαιρέστε κατά την καθαριότητα και το μαγείρεμα: τα οικιακά καθαριστικά με οξέα ή λειαντικά φθείρουν την επιφάνεια των κοσμημάτων σας. Χρησιμοποιήστε γάντια όταν καθαρίζετε ή αφαιρέστε εξ ‘ολοκλήρου τα κοσμήματά σας. Όξινα φαγητά όπως το λεμόνι και το ξίδι μπορούν επίσης να αποβούν διαβρωτικά.
- Φορέστε τελευταία, αφαιρέστε πρώτα: το makeup, τα αρώματα, προϊόντα μαλλιών και κρέμες φθείρουν τον χρυσό. Προσπαθήστε να τοποθετείτε αυτά τα προϊόντα πριν φορέσετε τα κοσμήματά σας για να περιορίσετε την έκθεσή τους σε αυτά.
- Αφαιρέστε τα κοσμήματα πριν το μπάνιο: το να φοράτε κοσμήματα όσο πλένεστε μπορεί να οδηγήσει στην συσσώρευση σαπουνιού το οποίο δημιουργεί μια στρώση πάνω στα κοσμήματά σας.
- Αφαιρέστε τα κοσμήματα όσο κοιμάστε: μιας και οι άνθρωποι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κρέμες και άλλα παρόμοια προϊόντα όσο κοιμούνται θα πρέπει να αφαιρείτε τα κοσμήματά σας πριν ξαπλώστε για να περιορίσετε την έκθεσή τους σε αυτά.
- Αδυναμία: κάθε κόσμημα έχει ένα αδύναμο σημείο. Προσέχετε όταν τοποθετείτε ή αφαιρείτε τα κοσμήματά σας. Μην ασκείτε πίεση, μην τα τραβάτε από τις πέτρες τους και να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Χρυσά Κοσμήματα: Προτάσεις Καθαρισμού

Όσο φοράτε τα χρυσά σας κοσμήματα σε καθημερινή βάση μπορεί να εκτεθούν σε λάδια, αποσμητικά, σκόνη, makeup και διάφορα άλλα. Με στόχο την προστασία τους και την διατήρηση της λάμψης τους πρέπει να επιχειρείτε να τα καθαρίζετε τακτικά, για παράδειγμα κάθε μερικούς μήνες. Άμα θέλετε να αποφύγετε την χρήση επαγγελματικών προϊόντων σας προτείνουμε ένα διάλυμα ζεστού νερού και σαπουνιού για τα πιάτα με αναλογία 10:2 (για κάθε 10 μέρη νερού, 2 μέρη σαπουνιού). Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την καθαριότητα:

Το μούλιασμα είναι πολύ σημαντικό: Σας προτείνουμε να μουλιάζετε τα σκέτα χρυσά σας κοσμήματα για 3 ώρες και έπειτα να τα τρίβετε ελαφρώς με μια πολύ μαλακή βούρτσα. Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους δεν πρέπει να μουλιάζουν αλλά αντίθετα να σκουπίζονται προσεκτικά με ένα πανί που έχει εμποτιστεί με το καθαριστικό μίγμα.
Ξέπλυμα: Ξεπλύνετε κάτω από καθαρό ζεστό νερό και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί για να απομακρύνεται όλα τα ίχνη αφρού.
Γυαλίστε με ένα πανί: μετά τον καθαρισμό των κοσμημάτων σας μπορείτε να τα γυαλίστε με ένα καθαρό, μαλακό ή ειδικό γυαλιστικό πανί . Μην χρησιμοποιείτε χαρτί ή χαρτομάντιλα διότι μπορεί να γρατζουνίσουν το κόσμημα ή να αφήσουν υπολείμματα.
Καθαρισμός Vs Γυάλισμα: κάποιες φορές είναι απλώς αρκετό να γυαλίζετε τακτικά και να σκουπίζετε προσεκτικά τα κοσμήματά σας με ένα πανί αντί να τα καθαρίζετε.
Καθαρίστε με σαπούνι όσο χρειάζεται: είστε ελεύθεροι να καθαρίζετε τα κοσμήματά σας όσο νομίζετε αλλά προσέξτε να αποφύγετε τον υπερβολικό καθαρισμό. Προσπαθήστε να τα καθαρίζετε μόνο όταν χρειάζεται; όταν είναι εμφανώς βρόμικα ή έχουν πατίνα.
Άλλα αποδεκτά καθαριστικά: rubbing alcohol is great for cleaning and sanitizing but avoid using bleach and silver cleaners.
Έχετε τον νου σας για ζημιές: κατά τον καθαρισμό των κοσμημάτων, έχετε τον νου σας για φθορές και χαλαρές πέτρες. Ο καθαρισμός φθαρμένων κοσμημάτων μπορεί να επιδεινώσει την κατάστασή τους.

Χρυσά Κοσμήματα: Προτάσεις Αποθήκευσης

Η κατάλληλη αποθήκευση των χρυσών σας κοσμημάτων είναι ίσης σημασίας με την ορθή χρήση και τον σωστό καθαρισμό τους. Πάντα να τοποθετείτε τα κοσμήματά σας κάπου ασφαλή και προστατευμένα:
Χρησιμοποιείτε κάποια κοσμηματοθήκη: μια καθαρή, στεγνή με καλό ύφασμα κοσμηματοθήκη είναι η καλύτερη επιλογή. Πουγκιά από βελούδο ή βαμβάκι ή θήκες κοσμημάτων είναι επίσης καλές επιλογές.
Προσπαθείτε να τυλίγετε κάθε κόσμημα με ένα απαλό πανί: Ακόμα και αν έχετε μια κοσμηματοθήκη, σας προτείνουμε να τυλίγετε κάθε κόσμημα ξεχωριστά. Αυτό τα προστατεύει από σκόνη, υγρασία καθώς και τυχαία ατυχήματα και γρατζουνιές.
Αποφεύγετε τον ήλιο: κάποια κοσμήματα, ιδιαίτερα αυτά με πολύχρωμους λίθους, μπορεί να αποβούν πολύ ευαίσθητα στον ήλιο οπότε πρέπει να αποφεύγετε την έκθεσή τους σε αυτόν για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ιδιαίτερη προσοχή στα Μαργαριτάρια: τα Μαργαριτάρια χρειάζονται ειδική προσοχή μιας και είναι πολύ ευαίσθητα στα στοιχεία και την ζέστη. Παρακαλούμε ερευνήστε για τις ειδικές τους ανάγκες όσον αφορά την χρήση και την αποθήκευσή τους.
Αποθηκεύστε τα κοσμήματά σας μεμονωμένα και με προσοχή:: αυτή η τακτική σας βοηθάει να αποφύγετε μπερδέματα και γρατζουνιές. Αποφύγετε να τοποθετείτε μαζί κοσμήματα με αιχμηρές άκρες και να είστε πολύ προσεκτικοί με κοσμήματα με αλυσίδες που μπορεί να μπερδευτούν. Κρατώντας τα κουμπωμένα ή κρεμασμένα μπορείτε να αποφύγετε το μπέρδεμα των αλυσίδων καθώς και πιθανά σπασίματα.

Επαγγελματικός Καθαρισμός και Επιθεώρηση

Οι παραπάνω προτάσεις είναι κινήσεις που μπορείτε εσείς μόνοι σας να κάνετε για να προστατέψετε και να διατηρήσετε τα χρυσά σας κοσμήματα. Παρόλα ταύτα, κάποιες φορές αυτές οι προτάσεις μπορεί να μην είναι αρκετές. Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις με κοσμήματα που χρειάζονται την προσοχή ενός ειδικού.
For these reasons, we recommend that you visit your local jeweller and have your jewellery professionally cleaned and inspected for loose stones and damages from time to time.

Για οποιαδήποτε επισκευή παρακαλούμε απευθυνθείτε απευθείας σε εμάς και όχι στον τοπικό χρυσοχόο σας μιας και γνωρίζουμε καλύτερα τα κοσμήματά μας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα προϊόντα μας άμα έχουν σημάδια από επέμβαση τρίτων.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι παραπάνω προτάσεις είναι οι προσωπικές μας ιδέες και σκέψεις οι οποίες έχουν προκύψει από πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της χρυσοχοΐας. Για κανέναν λόγο δεν είναι οι μοναδικοί τρόποι να φροντίσετε τα κοσμήματά σας και υπό καμία συνθήκη δεν εξασφαλίζουν την «αθανασία» των κοσμημάτων σας. Έχουν ως σκοπό να σας βοηθήσουν (σύμφωνα με την εμπειρία μας) να διατηρήσετε την ποιότητα των κοσμημάτων σας.
Εσείς είστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για οποιαδήποτε επιλογή και ενέργεια όσον αφορά την φροντίδα των κοσμημάτων σας. Παρακαλούμε ενημερωθείτε και ερευνήστε ενδελεχώς τις ανάγκες των κοσμημάτων σας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο yourexpert@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Πολιτική Τροποποιήσεων

Σε περίπτωση που ένα custom-made προϊόν που παραλάβατε δεν πληροί τις προσδοκίες σας και θέλετε να ζητήσετε κάποιες τροποποιήσεις μπορεί και να είναι εφικτό. Για την όλη διαδικασία που συνοδεύει μια τέτοια απόφαση παρακαλούμε έχετε τα εξής υπόψη:

Πώς ζητάω μια μετατροπή?

– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια μετατροπή?

– Η μετατροπή που θέλετε είναι ξεκάθαρα προσδιορισμένη και συμφωνημένη.
– Τροποποιήσεις και μετατροπές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 30 ημερών από την αποστολή τους.
– Το προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος για μια μετατροπή?

– Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην θήκη του καθώς και να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό του και οτιδήποτε άλλο περιλαμβανόταν στο πακέτο που παραλάβατε.
– Το προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Οποιοδήποτε κόστος για την αποστολή του προϊόντος το επωμίζεσθε εσείς.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε ένα προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?

– Μετατροπές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Δεχόμαστε μετατροπές μόνο σε custom-made προϊόντα.
– Μια μετατροπή μπορεί να συνοδεύεται από κάποιο επιπλέον κόστος για το οποίο βεβαίως θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων.
– Σε περίπτωση που παραλάβουμε ένα προϊόν σε διαφορετική κατάσταση από αυτήν που εστάλλει είμαστε υποχρεωμένοι να σας προτείνουμε την επισκευή του η οποία μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο επιπλέον κόστος.
– Μια μετατροπή μπορεί να χρειάζεται από μια εβδομάδα έως ένα μήνα για την πραγματοποίησή της ανάλογα με τον φόρτο εργασίας της εταιρίας. Παρόλα ταύτα, μόλις ολοκληρωθεί, το προϊόν θα σταλεί πίσω σε εσάς.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.
– Δεν δικαιούστε να ζητήσετε πολλαπλές μετατροπές για το ίδιο αντικείμενο.
– Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της πληρωμής, του χρόνου παράδοσης και της αποστολής των προϊόντων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Πληροφορίες Πληρωμής”, “Χρόνος Παράδοσης” και “Μεταφορικά” αντίστοιχα.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Ανταλλαγή

Σε περίπτωση που αλλάξατε άποψη για κάποιο προϊόν (από εδώ και πέρα αναφέρεται ως «αρχικό προϊόν») που παραλάβατε, αντί να το επιστρέψετε, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο. Ως εκ τούτου, μπορεί να δικαιούστε να ανταλλάξετε το αρχικό προϊόν για κάποιο διαφορετικό. Για την όλη διαδικασία που συνοδεύει μια τέτοια απόφαση παρακαλούμε έχετε τα εξής υπόψη:

Πώς ζητάω μια ανταλλαγή?

– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια ανταλλαγή?

– Το νέο προϊόν για το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε είναι ξεκάθαρα προσδιορισμένο και συμφωνημένο.
– Ανταλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 30 ημερών από την αποστολή του αρχικού προϊόντος.
– Το αρχικό προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.
– Το αρχικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή του αρχικού προϊόντος?

– Το αρχικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην θήκη του καθώς και να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό του και οτιδήποτε άλλο περιλαμβανόταν στο πακέτο που παραλάβατε.
– Το αρχικό προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε το αρχικό προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?

– Ανταλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Ανταλλαγές σε custom-made προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.
– Σε περίπτωση ανταλλαγής, το αρχικό προϊόν θα υποστεί έναν ποιοτικό έλεγχο και το καινούργιο προϊόν θα αποσταλεί εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση του ελέγχου μας.
– Σε περίπτωση που το αρχικό προϊόν αποτύχει στον έλεγχό μας και δεν είναι στην κατάσταση στην οποία εστάλλει τότε θα σας επιστραφεί πίσω και δικαιούμαστε να αρνηθούμε την ανταλλαγή.
– Η ανταλλαγή μπορεί να συνεπάγεται κάποιου επιπλέον κόστους το οποίο προκύπτει από τον διαφορά της τιμής του αρχικού προϊόντος και του καινούργιου. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.
– Δεν δικαιούστε να ζητήσετε πολλαπλές ανταλλαγές για το ίδιο αντικείμενο.
– Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της πληρωμής, του χρόνου παράδοσης και της αποστολής των προϊόντων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Πληροφορίες Πληρωμής”, “Χρόνος Παράδοσης” και “Μεταφορικά” αντίστοιχα.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Επιστροφές

Καταλαβαίνουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιος μπορεί να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να επιστρέψει πίσω ένα προϊόν για διάφορους προσωπικούς λόγους. Επιστροφές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 30 ημερών από την αποστολή τους και μόνο υπό τους ακόλουθους όρους:

Πώς ζητάω μια επιστροφή?

– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια επιστροφή?

– Ο λόγος της επιστροφής έχει ξεκάθαρα διασαφηνιστεί.
– Επιστροφές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 30 ημερών από την αποστολή τους.
– Το προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή ενός προϊόντος?

– Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην θήκη του καθώς και να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό του και οτιδήποτε άλλο περιλαμβανόταν στο πακέτο που παραλάβατε μιας και όλα αυτά αποτελούν μέρος του αγορασμένου προϊόντος.
– Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδευόταν από κάποιο δώρο θα πρέπει και αυτό επίσης να επιστραφεί.
– Το προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Οποιοδήποτε κόστος για την αποστολή του προϊόντος το επωμίζεσθε εσείς.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε ένα προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?

– Επιστροφές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Custom-made προϊόντα δεν γίνεται να επιστραφούν.
– Σε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν περνάει από ποιοτικό έλεγχο και η πίστωση γίνεται εντός 14 ημερών από όταν το προϊόν φθάσει ασφαλές στα γραφεία μας. Η κατάθεση πραγματοποιείται πίσω στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο έγινε η αρχική πληρωμή, είτε στην δεδομένη πιστωτική κάρτα, είτε στον δεδομένο PayPal λογαριασμό.
– Σε περίπτωση που το προϊόν αποτύχει στον έλεγχό μας και δεν είναι στην κατάσταση στην οποία εστάλλει τότε θα σας επιστραφεί πίσω και δικαιούμαστε να αρνηθούμε την επιστροφή.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Custom Made Παραγγελίες

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή του τέλειου κοσμήματος, σχεδιασμένο προσωπικά για τον κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Θέλουμε να έχετε ένα προϊόν το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την προσωπικότητά σας ενώ παράλληλα θα είναι ασύγκριτα μοναδικό και απαράμιλλα όμορφο.
Στο πλαίσιο αυτό, σας προσφέρουμε την επιλογή να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό custom made κόσμημα. Ως εκ τούτου, μπορείτε είτε να μας στείλετε την τελική σας ιδέα είτε να σχεδιάσετε βήμα-βήμα το κόσμημά σας μαζί με τους έμπειρους σχεδιαστές μας.
Ασχέτως της επιλογής σας, γνωρίζουμε πως η κατασκευή ενός custom made προϊόντος είναι τόσο σημαντική όσο και περίπλοκη και για εσάς και για εμάς. Χρειάζεται πολύ προσοχή, αφοσίωση και αγάπη ώστε το τελικό προϊόν να είναι το τέλειο. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να γνωρίζετε ακριβώς την διαδικασία παραγγελίας ενός custom made κοσμήματος, τις δεσμεύσεις σας απέναντι μας και τις δικές μας προς τα εσάς.

Πώς ζητάω ένα custom made προϊόν?

– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr .

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την διαδικασία κατασκευής ενός custom made προϊόντος?

– Αρχικά, θα χρειαστεί να μας στείλετε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σχετικά με το προϊόν που έχετε κατά νου, ακόμα και σε πολύ αρχικό στάδιο. Πώς πρέπει να μοιάζει, σκίτσα, περιγραφές, φωτογραφίες και οτιδήποτε σχετικό μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε.
Μια αρχική εκτίμηση του κόστους σας αποστέλλεται. Μιας και οι custom made παραγγελίες είναι πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες θα χρειαστούμε μια προκαταβολή 20% του αρχικού κόστους ώστε να έχουμε την δέσμευσή σας για να ξεκινήσουμε την διαδικασία παραγωγής. Έχετε υπόψη πως το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το τελικό κόστος.
– Στην συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ξεκινήσουμε την διαδικασία ολοκλήρωσης του προϊόντος. Μια ιδέα για ένα προϊόν μπορεί να σταλεί σε εμάς στην τελική του μορφή όπως το σκέπτεστε, χωρίς την ανάγκη τροποποιήσεων, είτε σε μια αρχική φάση και να εξελιχθεί βήμα-βήμα με τις προτάσεις και την βοήθεια από τους έμπειρους σχεδιαστές μας.
– Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως για τεχνικούς λόγους κάποιου σχεδιασμοί είναι ανέφικτοι. Παρόλα ταύτα, προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε κάθε αίτημά σας είτε τουλάχιστον να σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές σας επιλογές.
– Σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού σας στέλνουμε ηλεκτρονικές φωτογραφίες του προϊόντος ώστε να ξέρετε ακριβώς πως μοιάζει και για να μας ενημερώνετε εγκαίρως για τυχόν αλλαγές. Στο ενδιάμεσο θα σας ενημερώνουμε και το προσεγγιστικό κόστος του προϊόντος ανάλογα και με τις πληροφορίες που έχουμε στο εκάστοτε στάδιο παραγωγής.
– Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και έχετε συμφωνήσει στην τελική του μορφή θα σας ενημερώσουμε και για το τελικό κόστος.
– Έπειτα από την κατάθεση ολόκληρης της πληρωμής ξεκινάμε την κατασκευή του προϊόντος και μόλις ολοκληρωθεί σας το στέλνουμε στην διεύθυνσή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?

– Η όλη διαδικασία κατασκευής custom made κοσμημάτων είναι χρονοβόρα και μπορεί να χρειαστούν κάποιοι μήνες για να ολοκληρωθεί λόγω της πολυπλοκότητας της. Μη υπολογισμένες καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν για τις οποίες όμως θα σας ενημερώσουμε. Παρόλα ταύτα, είμαστε πολύ αυστηροί με την συνέπεια της εταιρίας μας και η επεξεργασία της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα.
– Custom-made προϊόντα δεν υπόκεινται σε επιστροφές ή ανταλλαγές. Παρόλα ταύτα υπόκεινται σε μετατροπές.
– Επιστροφή της προκαταβολής δεν είναι εφικτή.
– Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της πληρωμής, του χρόνου παράδοσης και της αποστολής των προϊόντων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Πληροφορίες Πληρωμής”, “Χρόνος Παράδοσης” και “Μεταφορικά” αντίστοιχα.
– Καμία custom παραγγελία δεν επεξεργάζεται προτού κατατεθεί η αναγκαία προκαταβολή και καμία custom παραγγελία δεν αποστέλλεται προτού κατατεθεί το πλήρως ποσό.

Πραγματοποιώντας μια custom παραγγελία λαμβάνεται ως δεδομένο πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους παραπάνω όρους.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr.

Επισκευές

Κατά την διάρκεια ζωής ενός κοσμήματος δεν είναι σπάνιο να χρειαστεί κάποια επισκευή. Για διάφορους λόγους όπως κακή χρήση ή κάποιο ατύχημα ένα κόσμημα μπορεί να υποστεί κάποια ζημιά, να φθαρεί είτε ακόμα και να χάσει κάποιους πολύτιμους λίθους. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να το επαναφέρουμε στην αρχική ομορφιά του και να σας ευχαριστήσουμε.
Η φθορά ενός αγαπημένου κοσμήματος μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες και ανεπιθύμητες καταστάσεις και συναισθήματα. Ως εκ τούτου, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να επισκευάσουμε φθορές και ζημιές σε οποιοδήποτε προϊόν μας και να επιλύσουμε προβλήματα όπως αντικατάσταση χαμένων πετρών, επιδιόρθωση γρατζουνιών, επισκευή σπασμένων τμημάτων, προσθήκη χαμένων κομματιών κλπ.
Μπορείτε να ζητήσετε την επισκευή ενός προϊόντος μας χωρίς κάποιον γενικό περιορισμό. Παρόλα ταύτα, παρακαλούμε έχετε τα ακόλουθα υπόψη:

Πώς ζητάω μια επισκευή?

– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια επισκευή?

– Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με το πότε και γιατί ζητάτε μια επισκευή. Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς είναι απόδειξη πως το εν λόγω κόσμημα έχει κατασκευασθεί από εμάς.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος για μια επισκευή?

– Το προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Σε περίπτωση που το προϊόν έφθασε σε εσάς με κάποια ζημιά τότε τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή είναι δικά μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το κόστος για την αποστολή του προϊόντος το επωμίζεσθε εσείς.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε ένα προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr

Σχετικά με το κόστος μιας επισκευής:

– Στην σπάνια περίπτωση που ένα προϊόν φθάσει σε εσάς με κάποια ζημιά τότε δεν επωμίζεσθε κάποιο κόστος για την επισκευή του.
– Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα σας παρέχουμε ένα αρχικό προσεγγιστικό κόστος και μόλις παραλάβουμε το προϊόν και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε με το τελικό κόστος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?

– Επισκευές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Μια επισκευή δεν θα ξεκινήσει παρά μόνο άμα έχετε συμφωνήσει στο τελικό κόστος και έχει πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη πληρωμή.
– Μια επισκευή μπορεί να χρειαστεί κάποιον χρόνο για να πραγματοποιηθεί ο οποίος είναι ανάλογος του φόρτου εργασίας που χρειάζεται. Συνήθως χρειάζεται μεταξύ μιας με δύο εβδομάδες. Παρόλα ταύτα, για οποιαδήποτε αναπάντεχη καθυστέρηση θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.
– Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της πληρωμής, του χρόνου παράδοσης και της αποστολής των προϊόντων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Πληροφορίες Πληρωμής”, “Χρόνος Παράδοσης” και “Μεταφορικά” sections respectfully.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο yourexpert@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Εγγύηση

Κάθε κόσμημά μας, από την αρχή της κατασκευής του, δεσμεύεται από την εσαεί εγγύηση της εταιρίας μας. Από την στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν σας εγγυόμαστε να σας υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη που μπορεί να έχει και να προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Στην απίθανη περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν με κάποια ζημιά ή σε περίπτωση που κατά την διάρκεια ζωής του χρειαστεί την προσοχή μας σας προσφέρουμε τις εξής επιλογές: είτε να το επισκευάσουμε είτε να το ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν ή κάποιο διαφορετικό ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Επισκευές” και “Ανταλλαγή” με τις αντίστοιχες πολιτικές μας.
Επιπροσθέτως, εντός των πρώτων 30 ημερών από την στιγμή που παραλάβετε το προϊόν σας πιθανώς να δικαιούστε να ζητήσετε την επιστροφή του. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο εδάφιοΕπιστροφές” με την αντίστοιχη πολιτική μας.
Επιπλέον, είναι δυνατόν να ζητήσετε να πραγματοποιηθούν κάποιες μετατροπές/αλλαγές σε κάποιο custom-made προϊόν για το οποίο θα πρέπει να απευθυνθείτε στο εδάφιο “Μετατροπές” με την αντίστοιχη πολιτική μας.
Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας πως η εγγύηση της εταιρίας μας δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

– Το προϊόν φέρει σημάδια από παρέμβαση από κάποιον μη πιστοποιημένο χρυσοχόο, σημάδια ξένης μετατροπής ή σημάδια που αμφισβητούν την γνησιότητά του.
– Υπάρχει κάποια ζημιά που οφείλεται σε παραμέληση ή λανθασμένη και ακατάλληλη χρήση του προϊόντος.
– Υπάρχει ζημιά που οφείλεται σε κάποιο ατύχημα.
– Δεν μπορείτε να παρουσιάσετε απόδειξη πως είστε ο ιδιοκτήτης του προϊόντος αυτού κάθε αυτού είτε δεν μπορείτε να αποδείξετε πως έχετε την εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη για την κατοχή του προϊόντος.
– Το προϊόν χάθηκε, εκλάπη ή έχει κατασχεθεί.

Τέλος, παρακαλούμε έχετε υπόψη πως σε οποιαδήποτε περίπτωση που ζητάτε μια υπηρεσία μας που περιλαμβάνει την αποστολή ή την παράδοση κάποιου προϊόντος σε εμάς ή σε οποιαδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. είστε υπεύθυνοι για την ακεραιότητα του προϊόντος καθ ’όλη την διαδικασία.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Πιστοποίηση

Κάθε παραγγελία και προϊόν συνοδεύεται από το προσωπικό μας ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. Πρόκειται για ένα μικρό βιβλιάριο στο οποίο μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας αλλά και μια σύνοψη με τα κύρια σημεία που χρειάζεται να έχετε στον νου σας σχετικά με τις διαφορετικές πολιτικές τις εταιρίας μας.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες οργανωμένες στα επόμενα κεφάλαια:

– Τι σας υποσχόμαστε
– Ιδιότητες χρυσού – Πολύτιμων λίθων
– Περιποίηση – Φύλαξη προϊόντος
– Πολιτική εγγύησης και επιδιόρθωσης
– Εξειδικευμένες παραγγελίες
– Πληροφορίες

Για την δική σας ευκολίας μπορείτε να δείτε το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ παρακάτω:

Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως αυτό το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ εμπεριέχει μόνο τις πιο σημαντικές πληροφορίες και για αυτό σας παροτρύνουμε να διαβάσετε επίσης και τα πιο αναλυτικά εδάφια σχετικά με τις πολιτικές της εταιρίας μας που βρίσκονται σε αυτήν την ιστοσελίδα ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο yourexpert@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά