Πληροφορίες Πληρωμής

Πληροφορίες Πληρωμής

Στο εδάφιο αυτό μπορείτε να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές πληρωμής που έχετε καθώς και για όλη την διαδικασία πληρωμής.
Η ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους πληρωμής σε περίπτωση πραγματοποίησης κάποιας παραγγελίας (όλες οι συναλλαγές γίνονται σε Ευρώ)

Πιστωτική Κάρτα
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών των εξής εταιριών:
VISA
MASTERCARD
AMERICAN EXPRESS
Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως δεν συγκεντρώνουμε ή αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με την πιστωτική σας κάρτα. Όλες οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται και επεξεργάζονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιούν TLS 1.1 κρυπτογράφηση με 128-bit πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι να φθάσουν στον παραλήπτη ο οποίος μπορεί να τις αποκρυπτογραφήσει έχοντας το κατάλληλο κλειδί.

Μεταφορά μέσω Τραπέζης
Μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο πόσο της παραγγελίας σας. Για την διαδικασία αυτή θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας ως δικαιολογία της συναλλαγής (σε περίπτωση που δεν σας επιτρέπεται παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο το επώνυμό σας).
Οι πληροφορίες της τράπεζάς μας στην οποία πρέπει να καταθέσετε το κατάλληλο ποσό είναι οι ακόλουθες:
Όνομα Τράπεζας: ALPHA BANK
IBAN: GR80 0140 1020 1020 0232 0000 437
Για την επιτάχυνση της επεξεργασίας της παραγγελίας σας και της γρήγορης αποστολής αυτής παρακαλούμε στείλτε μας επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των ακόλουθων τρόπων:
Fax:  +30 210 3223448
Τηλέφωνο: +30 210 3228018
Emailinfo@kouzoupis.gr

PayPal
Δεχόμαστε επίσης και πληρωμές μέσω της PayPal. Ο λογαριασμός μας στην PayPal είναι ο ακόλουθος:
Email: sales@kouzoupis.gr
Business Information:   Kouzoupis Jewellery S.A.
Merchant Account ID:    V2P25QX327S4C

Σημαντικές Πληροφορίες
– Υπό καμία συνθήκη δεν γίνεται η διατήρηση των πληροφοριών σας σχετικά με την πληρωμή σας ή η χρήση αυτών για οποιοδήποτε λόγο πέρα της εκπλήρωσης της συναλλαγής μας.
– Όλες οι συναλλαγές συνοδεύονται από ένα επιβεβαιωτικό email ή fax το οποίο επιβεβαιώνει πως παραλάβαμε την πληρωμή σας.
– Μόνο όταν παραλάβουμε την πληρωμή σας ξεκινάει οποιαδήποτε διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά