Μεταφορικά

Μεταφορικά

Στο εδάφιο αυτό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής ενός προϊόντος. Όσον αφορά την αποστολή προϊόντων παρακαλούμε έχετε τα ακόλουθα υπόψη:

Υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το που μπορούν να αποσταλούν τα προϊόντα μου?
– Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το που μπορούμε να στείλαμε τα προϊόντα σας. Μπορούμε να τα ταχυδρομήσουμε σε οποιαδήποτε διεύθυνση στον κόσμο. Παρόλα ταύτα δεν είμαστε υπεύθυνοι στην περίπτωση που μας δώσετε λανθασμένη διεύθυνση.

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα προϊόν να αποσταλεί?
– Όπως αναφέρεται και στο εδάφιο “Χρόνος Παράδοσης” , η κατασκευή ενός προϊόντος μπορεί να πάρει μέχρι και δύο μήνες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. Όταν το αντικείμενο είναι έτοιμο και αποσταλεί, χρειάζεται συνήθως περίπου 5 εργάσιμες μέρες για να φθάσει σε εσάς. Παρόλα ταύτα, παρακαλούμε έχετε υπόψη πως αυτός ο χρόνος παράδοσης είναι η συνήθης εκτίμησή μας και στην πραγματικότητα εξαρτάται ξεκάθαρα από την ταχυδρομική εταιρία και τις τελωνιακές υπηρεσίες.

Ποιός αναλαμβάνει την αποστολή?
– Στην σπάνια περίπτωση που το προϊόν φθάσει προβληματικό ή με κάποια βλάβη τότε αναλαμβάνουμε εμείς να καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς.
– Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (για παράδειγμα εάν ζητήσετε κάποια επιστροφή ή μετατροπή) τότε είστε πλήρως υπεύθυνοι για την αποστολή και την ακεραιότητα των προϊόντων καθώς και την κάλυψη των εξόδων.

Ποιές εταιρίες χρησιμοποιείτε για την αποστολή προϊόντων?
– Συνήθως χρησιμοποιούμε τις DHL, FedEx ή την ελληνική ταχυδρομική ΕΛΤΑ. Παρόλα ταύτα, άμα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία που προτιμάτε παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να λάβω υπόψη?
– Μόλις ένα προϊόν αποσταλεί, και όταν το επιτρέπει η αντίστοιχη εταιρία, θα σας στείλουμε ένα email με το Tracking Number ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας.
– Η διεύθυνση αποστολής σας δεν μπορεί να αλλάξει από την στιγμή που το προϊόν έχει σταλεί από τα γραφεία μας.
– Άμα για οποιονδήποτε λόγο η αποστολή καθυστερεί ή παρατηρείτε κάποιο πρόβλημα με την διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.
– Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αποστολή θα σας ενημερώσουμε κ των προτέρων.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά