Ανταλλαγές

Ανταλλαγή

Σε περίπτωση που αλλάξατε άποψη για κάποιο προϊόν (από εδώ και πέρα αναφέρεται ως «αρχικό προϊόν») που παραλάβατε, αντί να το επιστρέψετε, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο. Ως εκ τούτου, μπορεί να δικαιούστε να ανταλλάξετε το αρχικό προϊόν για κάποιο διαφορετικό. Για την όλη διαδικασία που συνοδεύει μια τέτοια απόφαση παρακαλούμε έχετε τα εξής υπόψη:

Πώς ζητάω μια ανταλλαγή?
– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια ανταλλαγή?
– Το νέο προϊόν για το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε είναι ξεκάθαρα προσδιορισμένο και συμφωνημένο.
– Ανταλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 30 ημερών από την αποστολή του αρχικού προϊόντος.
– Το αρχικό προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.
– Το αρχικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή του αρχικού προϊόντος?
– Το αρχικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην θήκη του καθώς και να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό του και οτιδήποτε άλλο περιλαμβανόταν στο πακέτο που παραλάβατε.
– Το αρχικό προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε το αρχικό προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?
– Ανταλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Ανταλλαγές σε custom-made προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.
– Σε περίπτωση ανταλλαγής, το αρχικό προϊόν θα υποστεί έναν ποιοτικό έλεγχο και το καινούργιο προϊόν θα αποσταλεί εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση του ελέγχου μας.
– Σε περίπτωση που το αρχικό προϊόν αποτύχει στον έλεγχό μας και δεν είναι στην κατάσταση στην οποία εστάλλει τότε θα σας επιστραφεί πίσω και δικαιούμαστε να αρνηθούμε την ανταλλαγή.
– Η ανταλλαγή μπορεί να συνεπάγεται κάποιου επιπλέον κόστους το οποίο προκύπτει από τον διαφορά της τιμής του αρχικού προϊόντος και του καινούργιου. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.
– Δεν δικαιούστε να ζητήσετε πολλαπλές ανταλλαγές για το ίδιο αντικείμενο.
– Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της πληρωμής, του χρόνου παράδοσης και της αποστολής των προϊόντων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Πληροφορίες Πληρωμής”, “Χρόνος Παράδοσης” και “Μεταφορικά” αντίστοιχα.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά