Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση Παραγγελίας

Καθ ‘όλη την επεξεργασία της παραγγελίας σας είστε ελεύθεροι να ζητήσετε ακύρωσή της. Καταλαβαίνουμε πως μπορεί για διάφορους προσωπικούς λόγους να αλλάξετε την απόφασή σας και αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Το μόνο στο οποίο επιμένουμε είναι να είστε σίγουροι για την επιλογή που κάνετε.
Παρόλο που μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό, σε όσο νωρίτερο στάδιο της διαδικασίας πάρετε μια τέτοια απόφαση τόσο το καλύτερο. Σχετικά με την ακύρωση μιας παραγγελίας παρακαλούμε έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Πώς ακυρώνω την παραγγελία μου?
– Θα χρειαστείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr και να μας πληροφορήσετε τον λόγο και την παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την ακύρωση μιας παραγγελίας μου?
– Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πότε είτε το γιατί θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, απλά σας ζητούμε να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.
– Δεν υπάρχει κάποια περεταίρω επιβάρυνση για την ακύρωση μιας παραγγελίας.
– Πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί ως προκαταβολή δεν επιστρέφονται.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά