Κοσμηματοποιία Κουζούπης Α.Ε.

family tradition οικογενιακή παράδοση

Η ιστορία μας

Όλα άρχισαν το 1947 όταν ο Αντώνιος Κουζούπης ξεκίνησε δημιουργώντας ένα μικρό εργαστήριο χρυσοχοΐας στην Κωνσταντινούπολη. Το 1963 το εργαστήριο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ενώ το 1972 έγινε μετεγκατάσταση της έδρας σε ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα ακολουθώντας πάντα την οικογενειακή παράδοση, το μικρό εργαστήριο εξελίχθηκε στη γνωστή εταιρεία δημιουργίας μοναδικών κοσμημάτων “Κουζούπης Α.Ε”.

tradional making jewellery jewerly
Κουζουπης Κουζούπης Kouzoupis

Νέα Γενιά

Σημαντική στιγμή για την εταιρία ήταν η είσοδος στην επιχείρηση της νέας γενιάς της οικογένειας, του Κωνσταντίνου και της Ευφροσύνης, που οδήγησε σε περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της.

18k jewellery gold jewelry precious stones animal κοσμήματα κοσμηματα κόσμημα κοσμημα χρυσα πολίτιμοι πολιτιμοι λιθοι λίθοι
Ντίνος Κουζούπης Ντινος Κουζουπης

Εκθέσεις

Έχοντας μια δυναμική παραγωγή, υψηλά ποιοτικά standards και fashion design
, η εταιρεία έχει καταφέρει να καθιερώσει τα προϊόντα της τόσο στην
Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για την καλύτερη προβολή των προϊόντων της
συμμετέχει στις Ελληνικές κλαδικές εκθέσεις, καθώς και σε παγκοσμίου εμβέλειας
κλαδικές εκθέσεις όπως στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη,
τη Μαδρίτη, τη Βασιλεία και την Κωνσταντινούπολη.

ολυμπιακοί olympic 18k jewellery gold jewelry precious stones animal κοσμήματα κοσμηματα κόσμημα κοσμημα χρυσα πολίτιμοι πολιτιμοι λιθοι λίθοι

Βραβεία

Η βράβευση του ιδρυτή της εταιρείας, Αντώνιου Κουζούπη, από το Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Αθηνών, για την προσφορά της εταιρείας στην Ελληνική ιστορία του κοσμήματος, αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της. Η εταιρεία έχει λάβει επίσης βραβείο καλύτερης συμμετοχής στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και ωρολογοποιίας «Κosmima» στην Θεσσαλονίκη.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά