Χρόνος Παράδοσης

Χρόνος Παράδοσης

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης και την διαδικασία αποστολής. Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως για ο χρόνος που χρειάζεται η αποστολή ενός προϊόντος διαφέρει από τον χρόνο που χρειάζεται για να φθάσει σε εσάς και ο οποίος εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρία αποστολής. Παρόλα ταύτα, για τις αποστολές, σας στέλνουμε ένα email με το Tracking Number ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας.

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα πακέτο να σταλεί σε εμένα?
Όταν γίνεται η αγορά ενός προϊόντος υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια σχετικά με τον χρόνο παράδοσης:
– Αν το προϊόν είναι custom-made τότε θα σταλεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του και αφού έχει περάσει τον ποιοτικό μας έλεγχο. Ο απαιτούμενος χρόνος υπολογίζουμε πως ανέρχεται, περίπου, μεταξύ ενός και δύο μηνών.
– Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η διαδικασία χρειάζεται περίπου ένα μήνα.
Είμαστε πολύ αυστηροί με τις προθεσμίες μας αλλά άμα για οποιονδήποτε λόγο υπάρξει κάποια καθυστέρηση θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Ποιό είναι το κόστος αποστολής ενός πακέτου σε εμένα?
– Το κόστος εξαρτάται κυρίως από την τοποθεσία σας και την εταιρία αποστολής. Κάποιες φορές, επιπλέον κόστη μπορεί να προκύψουν λόγω τελωνείου είτε ασφάλισης για τα οποία θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων.
– Δεν υπάρχει κόστος για προϊόντα που φθάνουν ελαττωματικά είτε με φθορές.

Ποιές εταιρίες χρησιμοποιείτε για την αποστολή προϊόντων?
– Συνήθως χρησιμοποιούμε τις DHL, FedEx ή την ελληνική ταχυδρομική ΕΛΤΑ. Παρόλα ταύτα, άμα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία που προτιμάτε παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να λάβω υπόψη?
– Στην σπάνια περίπτωση που η αποστολή σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω ανεπιθύμητων παραγόντων (κακοκαιρία, απεργίες κλπ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως για περιοχές που απέχουν παραπάνω από 20km από το κοντινότερο ταχυδρομείο και για ορισμένα απομονωμένα νησιά ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί.
– Η διεύθυνση αποστολής σας δεν μπορεί να αλλάξει από την στιγμή που το προϊόν έχει σταλεί από τα γραφεία μας.
– Όλες οι αποστολές απαιτούν την υπογραφή σας για την παραλαβή.
– Στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο παραλήπτης στην δοσμένη διεύθυνση, ένα σημείωμα θα αφεθεί ώστε να κανονισθεί μια νέα ώρα παραλαβής.
– Όλες οι αποστολές παγκοσμίους γίνονται από τις 9.00πμ μέχρι τις 20.00αμ (ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την περιοχή της αποστολής).
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το πακέτο σας από κάποιο ταχυδρομείο παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την παραγγελία σας για να συνεννοηθούμε για το κοντινότερο ταχυδρομείο σε εσάς.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά