Κοσμήματα επί παραγγελία

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ & ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Εμπνευσμένα από εσάς και κατασκευασμένα από τους σχεδιαστές μας!

Εκφράστε τη δημιουργικότητα και την έμπνευση σας με ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προδιαγραφές σας. Ό,τι ονειρεύεστε, μπορούμε να το κάνουμε σε 18Κ λευκό, κίτρινο ή ροζέ χρυσό με διαμάντια ή πολύτιμους λίθους της επιλογής σας. Μόλις σχεδιαστεί, θα σας στείλουμε μια ρεαλιστική εικόνα για την έγκρισή σας.
Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, κατασκευής και γνώσης μπορούμε να δημιουργήσουμε το κόσμημα των ονείρων σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η ιδέα σας, και μπορείτε να αφήσετε τα υπόλοιπα στην ομάδα μας των εμπείρων σχεδιαστών, τεχνητών και γεμολόγων.

Αναδιαμόρφωση Παλαιών Κοσμημάτων
Μια άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε είναι η αναδιαμόρφωση των παλαιών κοσμημάτων σας. Αν έχετε ένα παλιό κόσμημα σε χρυσό 18Κ με διαμάντια ή πολύτιμους λίθους που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε και πάλι, με χαρά μας θα σας βοηθήσουμε να το μετατρέψετε σε κάτι νέο και μοναδικό. Μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε τα υπάρχοντα κοσμήματα σας σε νέα υπέροχα κοσμήματα που θα φοράτε για χρόνια.

Διαδικασία σχεδίασης
Η διαδικασία αρχίζει συζητώντας με σας τις προτιμήσεις του σχεδίου, του ύφους σας και την εκτίμηση τους κόστους που επιθυμείτε με τους εμπειρογνώμονες κοσμημάτων μας ή με την αποστολή σε μας της ιδέας και της έμπνευσης του σχεδίου σας. Θα έχετε την πλήρη προσοχή των εμπειρογνωμόνων μας, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων.
Μόλις κατανοήσουμε τις απαιτήσεις σας, θα προτείνουμε διάφορες ιδέες που πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλες για σας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη δημιουργία ενός μοναδικού κοσμήματος. Μόλις είμαστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας δείξουμε τις εικόνες που αποδίδουν το τελικό κόσμημα. Μόλις έχουμε την έγκρισή σας για το σχέδιο, ξεκινάμε την κατασκευή χρησιμοποιώντας την υψηλότερη ποιότητα μετάλλων, διαμαντιών και πολύτιμων λίθων.

Χρόνος ολοκλήρωσης
Εδώ είναι μια ανάλυση του χρόνου ολοκλήρωσης του κάθε μέρους της διαδικασίας μας :
- Σχέδιο: όσος χρόνος χρειάζεται για να δημιουργηθεί το τέλειο σχέδιο Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του σχεδίου σας , θα εργαστούμε με τον δικό σας ρυθμό. Μερικοί πελάτες χρειάζονται να ανταλλάξουν μόνο μερικά μηνύματα με μας- σ’ αυτή τη περίπτωση θα ετοιμάσουμε το κόσμημα σας μέσα σε μερικές ημέρες. Άλλοι προτιμούν να σχεδιάσουν και να συνεργαστούν μαζί μας κατά την διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

- Παραγωγή: περίπου 2 εβδομάδες Μόλις εγκρίνετε το σχέδιο, θα κατασκευάσουμε το κόσμημά σας , τελειώνοντας όλες τις λεπτομέρειες με το χέρι. Όταν είναι έτοιμο, θα σας στείλουμε φωτογραφίες του τελειωμένου κοσμήματος σας έτσι ώστε να μπορείτε να μας δώσετε την τελική σας έγκριση προτού σας το στείλουμε.

- Παράδοση: 1-7 μέρες Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή μέσω των ταχύτερων διαθέσιμων courier. Ανάλογα με τον προορισμό, οι διεθνείς αποστολές μπορούν μερικές φορές να καθυστερήσουν από τα τοπικά τελωνεία και η οποία καθυστέρηση μπορεί να επεκτείνει το χρόνο παράδοσης.

Κόστος
Κάθε κόσμημα επί παραγγελία που κατασκευάζουμε ξεκινά ως μια ολοκαίνουργια ιδέα. Εξαιτίας αυτού, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο ένα κόσμημα πρόκειται να κοστίσει χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την ιδέα που έχετε κατά νου. Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβουμε πόσο θα κοστίσει ένα κόσμημα είναι να ξεκινήσει μια δωρεάν διαβούλευση μαζί σας και να μας ενημερώσετε για το τι ζητάτε. Τότε μπορούμε να δώσουμε μια εκτίμηση κόστους.
Αν θέλετε ένα μοναδικό κόσμημα που θα διαρκέσει μια ζωή τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να παραχθεί στις τιμές των κοσμημάτων μόδας ευρείας κατανάλωσης.

Πότε μπορώ να δω ένα σχέδιο; Πρέπει να πληρώσω πρώτα;
Δεν υπάρχει κανένα κόστος για να συζητήσουμε το σχέδιο σας με την ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας. Ζητάμε μια προκαταβολή πριν από την παραγωγή ενός 3D μοντέλου και αυτή η προκαταβολή θα αφαιρεθεί από το τελικό κόστος της παραγωγής του κοσμήματος σας.

Εγγύηση
Εγγυόμαστε για την εργασία μας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τυχόν κατασκευαστικά ελαττώματα.

Πιστοποιητικό γνησιότητας

Όλα τα υλικά (μέταλλα, διαμάντια, και πολύτιμοι λίθοι) που πωλούμε είναι αυθεντικά και κατάλληλα διευκρινισμένα στην πρότασής μας.

Συσκευασία κοσμημάτων
Συσκευάζουμε τα κοσμήματα μας σε καλαίσθητες συσκευασίες δώρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο εδάφιο “Συσκευασία”.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά