Επιστροφές

Επιστροφές

Καταλαβαίνουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιος μπορεί να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να επιστρέψει πίσω ένα προϊόν για διάφορους προσωπικούς λόγους. Επιστροφές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 14 ημερών από την αποστολή τους και μόνο υπό τους ακόλουθους όρους:

Πώς ζητάω μια επιστροφή?
– Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@kouzoupis.gr.

Πότε δικαιούμαι να ζητήσω μια επιστροφή?
– Ο λόγος της επιστροφής έχει ξεκάθαρα διασαφηνιστεί.
– Επιστροφές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο εντός 14 ημερών από την αποστολή τους.
– Το προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την επιστροφή ενός προϊόντος?
– Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην θήκη του καθώς και να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό του και οτιδήποτε άλλο περιλαμβανόταν στο πακέτο που παραλάβατε μιας και όλα αυτά αποτελούν μέρος του αγορασμένου προϊόντος.
– Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδευόταν από κάποιο δώρο θα πρέπει και αυτό επίσης να επιστραφεί.
– Το προϊόν μπορεί είτε να σταλεί πίσω είτε να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε εμάς είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.
– Οποιοδήποτε κόστος για την αποστολή του προϊόντος το επωμίζεσθε εσείς.
– Κατά την αποστολή παρακαλούμε ελέγξτε την ακεραιότητα και ασφάλεια του πακέτου ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και επίσης παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα.
– Σε περίπτωση που αποφασίσετε να στείλετε ένα προϊόν είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ακεραιότητά του μέχρι αυτό να φθάσει ασφαλές σε εμάς.
– Σε περίπτωση που θέλετε να παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (2 Παρνασσού, Πλατεία Κλαυθμώνος, 10563, Αθήνα, Ελλάδα), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη?
– Επιστροφές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο άμα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.
– Custom-made προϊόντα δεν γίνεται να επιστραφούν.
– Σε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν περνάει από ποιοτικό έλεγχο και η πίστωση γίνεται εντός 14 ημερών από όταν το προϊόν φθάσει ασφαλές στα γραφεία μας. Η κατάθεση πραγματοποιείται πίσω στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο έγινε η αρχική πληρωμή, είτε στην δεδομένη πιστωτική κάρτα, είτε στον δεδομένο PayPal λογαριασμό.
– Σε περίπτωση που το προϊόν αποτύχει στον έλεγχό μας και δεν είναι στην κατάσταση στην οποία εστάλλει τότε θα σας επιστραφεί πίσω και δικαιούμαστε να αρνηθούμε την επιστροφή.
– Είμαστε εξ ‘ολοκλήρου υπεύθυνοι για την διαχείριση των προϊόντων μας και μόνο σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει παρέμβαση από κάποιον τρίτο μη εξουσιοδοτημένο χρυσοχόο. Οποιοδήποτε σημάδι παρέμβασης ή μετατροπής μας δίνει το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με επιπλέον κόστος για την επαναφορά του προϊόντος ή να αρνηθούμε το αίτημά σας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά