Συχνές Ερωτήσεις (Faq)

Πληροφορίες Πληρωμής

Στο εδάφιο αυτό μπορείτε να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές πληρωμής που έχετε καθώς και για όλη την διαδικασία πληρωμής.
Η ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους πληρωμής σε περίπτωση πραγματοποίησης κάποιας παραγγελίας (όλες οι συναλλαγές γίνονται σε Ευρώ)

Πιστωτική Κάρτα
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών των εξής εταιριών:
VISA
MASTERCARD
AMERICAN EXPRESS
Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως δεν συγκεντρώνουμε ή αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με την πιστωτική σας κάρτα. Όλες οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται και επεξεργάζονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιούν TLS 1.1 κρυπτογράφηση με 128-bit πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι να φθάσουν στον παραλήπτη ο οποίος μπορεί να τις αποκρυπτογραφήσει έχοντας το κατάλληλο κλειδί.

Μεταφορά μέσω Τραπέζης
Μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο πόσο της παραγγελίας σας. Για την διαδικασία αυτή θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας ως δικαιολογία της συναλλαγής (σε περίπτωση που δεν σας επιτρέπεται παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο το επώνυμό σας).
Οι πληροφορίες της τράπεζάς μας στην οποία πρέπει να καταθέσετε το κατάλληλο ποσό είναι οι ακόλουθες:
Όνομα Τράπεζας: ALPHA BANK
IBAN: GR80 0140 1020 1020 0232 0000 437
Για την επιτάχυνση της επεξεργασίας της παραγγελίας σας και της γρήγορης αποστολής αυτής παρακαλούμε στείλτε μας επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των ακόλουθων τρόπων:
Fax:  +30 210 3223448
Τηλέφωνο: +30 210 3228018
Emailinfo@kouzoupis.gr

PayPal
Δεχόμαστε επίσης και πληρωμές μέσω της PayPal. Ο λογαριασμός μας στην PayPal είναι ο ακόλουθος:
Email: sales@kouzoupis.gr
Business Information:   Kouzoupis Jewellery S.A.
Merchant Account ID:    V2P25QX327S4C

Σημαντικές Πληροφορίες
– Υπό καμία συνθήκη δεν γίνεται η διατήρηση των πληροφοριών σας σχετικά με την πληρωμή σας ή η χρήση αυτών για οποιοδήποτε λόγο πέρα της εκπλήρωσης της συναλλαγής μας.
– Όλες οι συναλλαγές συνοδεύονται από ένα επιβεβαιωτικό email ή fax το οποίο επιβεβαιώνει πως παραλάβαμε την πληρωμή σας.
– Μόνο όταν παραλάβουμε την πληρωμή σας ξεκινάει οποιαδήποτε διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Χρόνος Παράδοσης

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης και την διαδικασία αποστολής. Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως για ο χρόνος που χρειάζεται η αποστολή ενός προϊόντος διαφέρει από τον χρόνο που χρειάζεται για να φθάσει σε εσάς και ο οποίος εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρία αποστολής. Παρόλα ταύτα, για τις αποστολές, σας στέλνουμε ένα email με το Tracking Number ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας.

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα πακέτο να σταλεί σε εμένα?
Όταν γίνεται η αγορά ενός προϊόντος υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια σχετικά με τον χρόνο παράδοσης:
– Αν το προϊόν είναι custom-made τότε θα σταλεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του και αφού έχει περάσει τον ποιοτικό μας έλεγχο. Ο απαιτούμενος χρόνος υπολογίζουμε πως ανέρχεται, περίπου, μεταξύ ενός και δύο μηνών.
– Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η διαδικασία χρειάζεται περίπου ένα μήνα.
Είμαστε πολύ αυστηροί με τις προθεσμίες μας αλλά άμα για οποιονδήποτε λόγο υπάρξει κάποια καθυστέρηση θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Ποιό είναι το κόστος αποστολής ενός πακέτου σε εμένα?
– Το κόστος εξαρτάται κυρίως από την τοποθεσία σας και την εταιρία αποστολής. Κάποιες φορές, επιπλέον κόστη μπορεί να προκύψουν λόγω τελωνείου είτε ασφάλισης για τα οποία θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων.
– Δεν υπάρχει κόστος για προϊόντα που φθάνουν ελαττωματικά είτε με φθορές.

Ποιές εταιρίες χρησιμοποιείτε για την αποστολή προϊόντων?
– Συνήθως χρησιμοποιούμε τις DHL, FedEx ή την ελληνική ταχυδρομική ΕΛΤΑ. Παρόλα ταύτα, άμα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία που προτιμάτε παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να λάβω υπόψη?
– Στην σπάνια περίπτωση που η αποστολή σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω ανεπιθύμητων παραγόντων (κακοκαιρία, απεργίες κλπ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως για περιοχές που απέχουν παραπάνω από 20km από το κοντινότερο ταχυδρομείο και για ορισμένα απομονωμένα νησιά ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί.
– Η διεύθυνση αποστολής σας δεν μπορεί να αλλάξει από την στιγμή που το προϊόν έχει σταλεί από τα γραφεία μας.
– Όλες οι αποστολές απαιτούν την υπογραφή σας για την παραλαβή.
– Στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο παραλήπτης στην δοσμένη διεύθυνση, ένα σημείωμα θα αφεθεί ώστε να κανονισθεί μια νέα ώρα παραλαβής.
– Όλες οι αποστολές παγκοσμίους γίνονται από τις 9.00πμ μέχρι τις 20.00αμ (ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την περιοχή της αποστολής).
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το πακέτο σας από κάποιο ταχυδρομείο παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την παραγγελία σας για να συνεννοηθούμε για το κοντινότερο ταχυδρομείο σε εσάς.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Μεταφορικά

Στο εδάφιο αυτό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής ενός προϊόντος. Όσον αφορά την αποστολή προϊόντων παρακαλούμε έχετε τα ακόλουθα υπόψη:

Υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το που μπορούν να αποσταλούν τα προϊόντα μου?
– Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το που μπορούμε να στείλαμε τα προϊόντα σας. Μπορούμε να τα ταχυδρομήσουμε σε οποιαδήποτε διεύθυνση στον κόσμο. Παρόλα ταύτα δεν είμαστε υπεύθυνοι στην περίπτωση που μας δώσετε λανθασμένη διεύθυνση.

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα προϊόν να αποσταλεί?
– Όπως αναφέρεται και στο εδάφιο “Χρόνος Παράδοσης” , η κατασκευή ενός προϊόντος μπορεί να πάρει μέχρι και δύο μήνες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. Όταν το αντικείμενο είναι έτοιμο και αποσταλεί, χρειάζεται συνήθως περίπου 5 εργάσιμες μέρες για να φθάσει σε εσάς. Παρόλα ταύτα, παρακαλούμε έχετε υπόψη πως αυτός ο χρόνος παράδοσης είναι η συνήθης εκτίμησή μας και στην πραγματικότητα εξαρτάται ξεκάθαρα από την ταχυδρομική εταιρία και τις τελωνιακές υπηρεσίες.

Ποιός αναλαμβάνει την αποστολή?
– Στην σπάνια περίπτωση που το προϊόν φθάσει προβληματικό ή με κάποια βλάβη τότε αναλαμβάνουμε εμείς να καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς.
– Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (για παράδειγμα εάν ζητήσετε κάποια επιστροφή ή μετατροπή) τότε είστε πλήρως υπεύθυνοι για την αποστολή και την ακεραιότητα των προϊόντων καθώς και την κάλυψη των εξόδων.

Ποιές εταιρίες χρησιμοποιείτε για την αποστολή προϊόντων?
– Συνήθως χρησιμοποιούμε τις DHL, FedEx ή την ελληνική ταχυδρομική ΕΛΤΑ. Παρόλα ταύτα, άμα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία που προτιμάτε παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να λάβω υπόψη?
– Μόλις ένα προϊόν αποσταλεί, και όταν το επιτρέπει η αντίστοιχη εταιρία, θα σας στείλουμε ένα email με το Tracking Number ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας.
– Η διεύθυνση αποστολής σας δεν μπορεί να αλλάξει από την στιγμή που το προϊόν έχει σταλεί από τα γραφεία μας.
– Άμα για οποιονδήποτε λόγο η αποστολή καθυστερεί ή παρατηρείτε κάποιο πρόβλημα με την διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.
– Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αποστολή θα σας ενημερώσουμε κ των προτέρων.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Συσκευασία

Η συσκευασία των κοσμημάτων μας θεωρούμε πως είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το προϊόν. Ένα κόσμημα για να αναδείξει την αληθινή του ομορφιά και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του χρειάζεται να τοποθετηθεί σε κατάλληλη θήκη. Μία η οποία θα το προστατεύει ενώ ταυτόχρονα θα το προωθεί.
Η νοοτροπία μας στην ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. είναι πως κάθε αντικείμενο χρειάζεται ένα “σπίτι” στο οποίο τοποθετείτε. Ένα σπίτι το οποίο όχι μόνο θα του παρέχει την κατάλληλη προστασία αλλά παράλληλα θα επιτρέπει στο κόσμημα να εκφράσει την μοναδικότητά του και την λάμψη του.
Για τον λόγο αυτό κατασκευάσαμε την τέλεια θήκη κοσμημάτων για τα προϊόντα μας. Μια θήκη που αποθηκεύει με ασφάλεια, μεταφέρει και αναδεικνύει τα κοσμήματά μας.

Κατασκευασμένη από καταξιωμένους τεχνίτες με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση, οι θήκες αυτές προσφέρουν και πολύ μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την αποθήκευση οποιουδήποτε κοσμήματός σας.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη τα ακόλουθα:
– Η θήκη είναι μέρος του προϊόντος: περιλαμβάνεται σε κάθε custom-made παραγγελία και δεν συμπεριλαμβάνει κάποιο επιπλέον κόστος.
– Σε περίπτωση αποστολής ενός προϊόντος πίσω στην ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. θα πρέπει να σταλεί μαζί με την τυχόν θήκη του.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο yourexpert@kouzoupis.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας

Καθ ‘όλη την επεξεργασία της παραγγελίας σας είστε ελεύθεροι να ζητήσετε ακύρωσή της. Καταλαβαίνουμε πως μπορεί για διάφορους προσωπικούς λόγους να αλλάξετε την απόφασή σας και αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Το μόνο στο οποίο επιμένουμε είναι να είστε σίγουροι για την επιλογή που κάνετε.
Παρόλο που μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό, σε όσο νωρίτερο στάδιο της διαδικασίας πάρετε μια τέτοια απόφαση τόσο το καλύτερο. Σχετικά με την ακύρωση μιας παραγγελίας παρακαλούμε έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Πώς ακυρώνω την παραγγελία μου?
– Θα χρειαστείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30 210 3228018 είτε μέσω email στο info@kouzoupis.gr και να μας πληροφορήσετε τον λόγο και την παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω σχετικά με την ακύρωση μιας παραγγελίας μου?
– Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πότε είτε το γιατί θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, απλά σας ζητούμε να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.
– Δεν υπάρχει κάποια περεταίρω επιβάρυνση για την ακύρωση μιας παραγγελίας.
– Πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί ως προκαταβολή δεν επιστρέφονται.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Μετά από μια παραγγελία ή την αίτηση για κάποια από τις υπηρεσίες μας θα επικοινωνήσουμε απευθείας με εσάς για επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας ή της υπηρεσίας που ζητάτε. Μόλις συμφωνήσουμε για τα διαδικαστικά και οι απαραίτητες προϋποθέσεις πληρούνται θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας και κατά την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες και τα στάδια που λαμβάνουν μέρος. Για οποιαδήποτε απορία σας, λεπτομέρειες που μπορεί να θέλετε να συζητήσουμε ή κάποιο ενδοιασμό παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ώστε να το επιλύσουμε μαζί.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως όταν κάνετε μια παραγγελία ή ζητάτε κάποια από τις υπηρεσίες μας αυτό σημαίνει πως αυτόματα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με την αντίστοιχη πολιτική της εταιρίας μας καθώς και έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους Όρους & Προϋποθέσεις και την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων μας.

Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Πληροφορίες Πληρωμής
Χρόνος Παράδοσης
Μεταφορικά
Επιστροφές
Πολιτική Τροποποιήσεων
Πολιτική Ανταλλαγών
Επισκευές
Custom Made Παραγγελίες
Ακύρωση Παραγγελίας
Εγγύηση
Όροι & Προϋποθέσεις
Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά