Εγγύηση

Εγγύηση

Κάθε κόσμημά μας, από την αρχή της κατασκευής του, δεσμεύεται από την εσαεί εγγύηση της εταιρίας μας. Από την στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν σας εγγυόμαστε να σας υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη που μπορεί να έχει και να προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Στην απίθανη περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν με κάποια ζημιά ή σε περίπτωση που κατά την διάρκεια ζωής του χρειαστεί την προσοχή μας σας προσφέρουμε τις εξής επιλογές: είτε να το επισκευάσουμε είτε να το ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν ή κάποιο διαφορετικό ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εδάφια “Επισκευές” και “Ανταλλαγή” με τις αντίστοιχες πολιτικές μας.
Επιπροσθέτως, εντός των πρώτων 30 ημερών από την στιγμή που παραλάβετε το προϊόν σας πιθανώς να δικαιούστε να ζητήσετε την επιστροφή του. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο εδάφιοΕπιστροφές” με την αντίστοιχη πολιτική μας.
Επιπλέον, είναι δυνατόν να ζητήσετε να πραγματοποιηθούν κάποιες μετατροπές/αλλαγές σε κάποιο custom-made προϊόν για το οποίο θα πρέπει να απευθυνθείτε στο εδάφιο “Μετατροπές” με την αντίστοιχη πολιτική μας.
Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας πως η εγγύηση της εταιρίας μας δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

– Το προϊόν φέρει σημάδια από παρέμβαση από κάποιον μη πιστοποιημένο χρυσοχόο, σημάδια ξένης μετατροπής ή σημάδια που αμφισβητούν την γνησιότητά του.
– Υπάρχει κάποια ζημιά που οφείλεται σε παραμέληση ή λανθασμένη και ακατάλληλη χρήση του προϊόντος.
– Υπάρχει ζημιά που οφείλεται σε κάποιο ατύχημα.
– Δεν μπορείτε να παρουσιάσετε απόδειξη πως είστε ο ιδιοκτήτης του προϊόντος αυτού κάθε αυτού είτε δεν μπορείτε να αποδείξετε πως έχετε την εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη για την κατοχή του προϊόντος.
– Το προϊόν χάθηκε, εκλάπη ή έχει κατασχεθεί.

Τέλος, παρακαλούμε έχετε υπόψη πως σε οποιαδήποτε περίπτωση που ζητάτε μια υπηρεσία μας που περιλαμβάνει την αποστολή ή την παράδοση κάποιου προϊόντος σε εμάς ή σε οποιαδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. είστε υπεύθυνοι για την ακεραιότητα του προϊόντος καθ ’όλη την διαδικασία.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ή με κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά