Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Μετά από μια παραγγελία ή την αίτηση για κάποια από τις υπηρεσίες μας θα επικοινωνήσουμε απευθείας με εσάς για επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας ή της υπηρεσίας που ζητάτε. Μόλις συμφωνήσουμε για τα διαδικαστικά και οι απαραίτητες προϋποθέσεις πληρούνται θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας και κατά την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες και τα στάδια που λαμβάνουν μέρος. Για οποιαδήποτε απορία σας, λεπτομέρειες που μπορεί να θέλετε να συζητήσουμε ή κάποιο ενδοιασμό παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr ώστε να το επιλύσουμε μαζί.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως όταν κάνετε μια παραγγελία ή ζητάτε κάποια από τις υπηρεσίες μας αυτό σημαίνει πως αυτόματα έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με την αντίστοιχη πολιτική της εταιρίας μας καθώς και έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους Όρους & Προϋποθέσεις και την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων μας.

Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Πληροφορίες Πληρωμής
Χρόνος Παράδοσης
Μεταφορικά
Συσκευασία
Ακύρωση Παραγγελίας
Περιποίηση Κοσμημάτων
Πολιτική Τροποποιήσεων
Πολιτική Ανταλλαγών
Επιστροφές
Custom Made Παραγγελίες
Επισκευές
Εγγύηση
Πιστοποίηση
Όροι & Προϋποθέσεις
Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kouzoupis.gr .

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά