Συσκευασία

Συσκευασία

Η συσκευασία των κοσμημάτων μας θεωρούμε πως είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το προϊόν. Ένα κόσμημα για να αναδείξει την αληθινή του ομορφιά και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του χρειάζεται να τοποθετηθεί σε κατάλληλη θήκη. Μία η οποία θα το προστατεύει ενώ ταυτόχρονα θα το προωθεί.
Η νοοτροπία μας στην ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. είναι πως κάθε αντικείμενο χρειάζεται ένα “σπίτι” στο οποίο τοποθετείτε. Ένα σπίτι το οποίο όχι μόνο θα του παρέχει την κατάλληλη προστασία αλλά παράλληλα θα επιτρέπει στο κόσμημα να εκφράσει την μοναδικότητά του και την λάμψη του.
Για τον λόγο αυτό κατασκευάσαμε την τέλεια θήκη κοσμημάτων για τα προϊόντα μας. Μια θήκη που αποθηκεύει με ασφάλεια, μεταφέρει και αναδεικνύει τα κοσμήματά μας.

Κατασκευασμένη από καταξιωμένους τεχνίτες με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση, οι θήκες αυτές προσφέρουν και πολύ μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την αποθήκευση οποιουδήποτε κοσμήματός σας.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη τα ακόλουθα:
– Η θήκη είναι μέρος του προϊόντος: περιλαμβάνεται σε κάθε custom-made παραγγελία και δεν συμπεριλαμβάνει κάποιο επιπλέον κόστος.
– Σε περίπτωση αποστολής ενός προϊόντος πίσω στην ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. είτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ Α.Ε. θα πρέπει να σταλεί μαζί με την τυχόν θήκη του.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@kouzoupis.gr.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ESPA
elΕλληνικά